Bejelentkezés


Család- vagy párterápiára a jelentkezésüket online fogadjuk (ld. lejjebb), illetve kérdéseikkel email címünkön is kereshetik kollégánkat.
A rendelésére telefonon bejelentkezni kedden és csütörtökön 9-13 óráig lehet a +36-70-324-10-72 telefonszámon. A hívásokat Börzsei Borka  fogadja.

A bejelentkezéskor néhány alapvető adatot, és egy körülbelül megjelölt nehézséget kérünk, amivel hozzánk fordulnak. Rendelésünk szervezője ezután a jelentkezők időpont-igényei alapján egyeztet a terapeutákkal, és keres egy olyan első találkozási lehetőséget, amely a családnak és a terapeutáknak is megfelel, és a helyszín is biztosított. Ez általában pár napon belül lezajlik, és a bejelentkezéstől számítva rendszerint egy-két héten belülre sikerül időpontot találni. Mostanában a késő délutáni és esti időpontok nagyon népszerűek, gyakran foglaltak, előfordulhat hogy erre az idősávra hosszabb várakozással kell számolni.

A közös munka minden részletében (a találkozások gyakorisága és száma, ki vesz részt a találkozókon stb.) az első találkozó során a kliensek és a terapeuták közösen egyeznek meg.

Terápiát angol nyelven is vállalunk.

 

ONLINE BEJELENTKEZÉS