Gólyaváró csoport – Jelenleg nincs aktív csoport


Gólyaváró csoport indul a Családi Szolgálatok Ligája Alapítványnál!

A program egy a családterápiás alapelvekre építő önismereti csoport, amely gyermeket váró, vagy tervező párok számára nyújt segítséget, hogy lélekben is felkészüljenek a gyermek érkezésével járó egyéni, családi és párkapcsolati változásokra.
A csoportalkalmak során szó esik majd az apai és anyai szerepekről, a korábbi szülői mintákról, örömökről, félelmekről, az intimitásról és a gyermek és a család értékéről.
A beszélgetések mellett több nonverbális (rajzos, mozgásos, kreatív) eszközt is alkalmazunk, ami segítheti a résztvevőket abban, hogy megértsék, megértessék másokkal azt is, amit szavakkal nehezen tudnának kifejezni.
Célunk egy olyan kis, 14-16 fős csoport kialakítása, amelynek résztvevői biztonságos, baráti légkörben, egymást támogatva és megerősítve, együtt tudnak készülni a szülői szerepre, amely egész további életüket végig fogja kísérni.

Helyszín: Családi Szolgálatok Ligája Alapítvány (1023 Budapest, Frankel Leó út 68. II. emelet. 10-es kapucsengő).

 

Az első találkozást megelőzi egy rövid beszélgetés, ismerkedés a két csoportvezető, és a pár részvételével, amelynek időpontjáról egyénileg egyeztetünk.

Részvételi díj: 2500 Ft/fő/alkalom

Jelentkezni lehet telefonon, illetve e-mailben a két csoportvezetőnél:

Börzsei Borka: 06 20 212 8664, borzseiborka@gmail.com

Csuriné Mirk Gyöngyi: 06 30 261 1483, mirk.gyongyi@gmail.com

 

Szeretettel várunk minden érdeklődő pár, kortól függetlenül!

Amennyiben most lekéstél a jelentkezési határidőről, de a jövőben szívesen velünk tartanál, kérlek írj nekünk üzenetet, hogy azonnal értesíthessünk, ha elindul a következő csoport!