Józsa Balázs


jozsa_balazsJózsa Balázs vagyok, pszichológus, pár- és családterapeuta. Debrecenben születtem és itt végeztem el a pszichológia szakot is. Dolgoztam már daganatos gyermekekkel, középiskolásokkal, idősekkel és oktattam egyetemen fiatalokat. 2010 óta Budapesten élek feleségemmel és egy Pedagógiai Szakszolgálatnál dolgozom óvodás- és iskoláskorú gyermekekkel, szüleikkel, családjukkal.
A családterápiát Dr. Balogh Klárától, Dr. Rátai Csabától és Kozma-Vízkeleti Dánieltől tanultam. 2010 óta dolgozom a Családi Szolgálatok Ligájában és nagyon jó érzés egy olyan közösségben dolgozni, ahol mind emberileg, mind szakmailag sokat lehet fejlődni.

A pár- és családterápiát azért szeretem, mert rendszerben gondolkodik: nincsenek bűnbakok. Mindent, az örömöt és a problémát egyaránt az együtt élő emberek hozzák létre. A közöttük lévő kölcsönös kapcsolat, az ahogyan egymással viselkednek, az hozza létre felejthetetlen pillanataikat és gyötrelmeiket egyaránt. Családterapeutaként az a feladatom, hogy segítsem őket ennek felismerésében, és támogassam őket problémáik megoldásában.

Vissza az előző oldalra